Seksikäs-Suklaalta uusi single ”Day One ft. Prinssi Jusuf” perjantaina 3. maaliskuuta

Somehahmona tunnettu Seksikäs-Suklaa jatkaa taivaltaan musahommissa kun perjantaina 3. maaliskuuta julkaistaan ”Day One” single. Singlellä on mukana Seksikäs-Suklaan tavoin Lihamyrskyn artistirosteriin kuuluva Prinssi Jusuf.

Kappaleessa yhdistellään perinteistä kotiseuturomantiikkaa ja rakkauslaulua ja tyylillisesti Seksikäs-Suklaan osuudet poikkeavat huomattavastikin artistin aiemmista linjoista.

Day One on Seksikäs-Suklaan neljäs single ja aiemmat ovat kaikki toimineet erittäin hyvin suoratoistopalveluissa. Näistä suosituin on ehdottomasti VG+:n Bandida jolla on Spotifyssa jo lähes 8 miljoonaa kuuntelua. Omien sinkkujen lisäksi Seksikäs-Suklaa oli mukana mm. alkuvuodesta 2017 julkaistulla Musta Barbaarin ”Eilen me naura” hitillä.

Pressikuva 1, 2.
Lataa kansi.
Seksikäs-Suklaa – Day One ft. Prinssi Jusuf
FIL331700001 06430012739102 LM-24 03:05min Lihamyrsky Oy 2017

Jaa artikkeli: