Musta Barbaari mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa

Musta Barbaari on tämän kevään Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa. Kyseessä on suosikkisarjan jo kymmenes tuotantokausi. Edellisen kerran ohjelma esitettiin syksyllä 2014. Tuolloin voiton vei Pete Parkkonen. Tanssii tähtien kanssa nähdään MTV3-kanavalla 12.2. alkaen.

Tanssii Tähtien Kanssa -parketille suuntaa myös supersankarimaisesta olemuksestaan tunnettu räppäri Musta Barbaari. Mies nousi supersuosioon vuonna 2013 hitillään Salil eka salil vika ja samaa treenimentaliteettia on havaittavissa myös tanssikisaa silmällä pitäen.

– Mä tuplaan… ei vaan triplaan sen treenimäärän, jonka muut kilpailijat tanssisalilla viettää, mies uhoaa.

Asenne kertoo kaiken tarvittavan: Musta Barbaari lähtee kisaan innosta uhkuen. Vahvassa afrikkalaiskulttuurissa kasvanut mies on suhtautunut tanssiin aina intohimoisesti, vaikka varsinaista historiaa ei lajin parista olekaan. Myös kilpailuvietti on kova.

– Kun kasvaa kahden veljen kanssa, on pakko voittaa, muuten saa kuulla ikuisesti naljailua omasta häviöstään. Mutta tässä kisassa ne on kyllä mun puolella, Musta Barbaari kertoo.

Omana vahvuutenaan Musta Barbaari pitää nopeaa oppimiskykyään sekä lanteidensa luonnollista letkeyttä. Eniten mies tunnustaakin odottavansa nopearytmisen samban oppimista. Haasteena taas on koreografioiden haltuun ottaminen.

Lue lisää MTV:n sivuilta tästä

 

 

Jaa artikkeli: