Musta Barbaari ja Seksikäs Suklaa tanssittavat hymyssä suin – Eilen me naura -single 10. tammikuuta

Supersuosittu Musta Barbaari palasi julkaisun muodossa 10. tammikuuta julkaistulla ”Eilen me naura” -biisillä. Afrobiitillä rullaavassa palassa on mukana myös vahvaa nousua koko kansan lopulliseen tietoisuuteen tekevä Seksikäs-Suklaa. Biisin voi kuunnella Spotifysta tästä.

Biisissä korostuu positiivisuus, ja on todella vaikea olla näkemättä tässä jo ennalta isoa tanssilattiapalaa aina ensi kesään saakka (ja siitä edelleen). Tuotannosta vastaa superduo VG+ ja Ruudolf.

Barbaarin tekemisissä on alusta saakka ollut nostattavaa henkeä, mutta mies on myös kohdannut vastustusta ja huonojakin viboja. Nyt mennään puhtaasti ilon kautta.

“Me haluttiin tavallaan olla ton afrobiittisoundin tuojina Suomeen, koska siin on positiivinen ja tanssittava meno. Meiän taustat on afrikassa, ja halutaan ilman muuta edustaa sitä kulttuuria myös”, Lapista tavoitettu Musta Barbaari kertoo.

“Tarinassa on sellanen hauskan surullinen yhdistelmä, että illanvietossa törmää mielenkiintoseen tyyppiin jonka kanssa kaikki synkkaa, mut sitte seuraavana päivänä kaikki unohtuu, eikä toinen osapuoli vastaa puhelimeen ollenkaan”.

VG+ teki ison “Bandida”-hitin Seksikkään Suklaan kanssa 2016, ja on ollut Lihamyrsky-labelin jutuissa vahvasti mukana. Musta Barbaari -tuotannossa tuottaja on kuitenkin nyt ensi kertaa mukana.

“Varmasti yhteistyö jatkuu kyllä, Bandida oli tosi iso hitti, joten miks ei. Sama juttu afrobiitti-soundin kanssa, se on varmaan yks poluista joilla halutaan jatkaa tän jälkeenki”.

Biisin nimi “Eilen me naura” näyttää kirjoitettuna siltä, että se voisi olla jotain vähän eksoottisempaakin kieltä.

“Ei oo ainakaan meidän tiedossa et se ois jotain muuta kieltä, hahah! Haluttiin ihan tietosesti et se on tollasta mamu-suomea”.

muba-eilemenaura-144dpi

Pressikuva 1, 2 & 3.
Lataa kansi.
Musta Barbaari – Eilen me naura feat. Seksikäs-Suklaa
FIL331600018 LM-23 Lihamyrsky Oy 2017 3:37min

Jaa artikkeli: