Tumma toukokuu

Tumma toukokuu -kampis livenä Joka perjantai tippuu nyt kuukauden aikana uus biisi.

Prinssi Jusuf – Vuoden mamu ft. Musta Barbaari

http://bit.ly/vuodenmamuspotify
http://lnk.to/vuodenmamu

Tumma toukokuu -kampisen kolmas biisi ulkona. Bandida on noussut Spotifyssa TOP50-listalle ja nyt on vuorossa Prinssi Jusuf & Musta Barbaari! Pysykää kuulolla ja ottakaa tyypit.
mamu
Lihamyrskyn Tumma toukokuu -kampiksen toka biisi on VG+ & Seksikäs-Suklaa ”Bandida.” Rytmi on trooppinen ja tarinakin on hikinen ja kuuma. VG+ on Rapu Recordsin / Playground Musicin artisti joten biisissä artistien lisäks lafkat collabossa.
laajapng

Seksikäs-Suklaa & Dosdela – Niiku97

Kundit kertoo biisistä itse näin: ”Tiedätte varmaan, että jokaisessa lähiössä on oma urbaanilegenda. Päätettiin tehdä biisi urbaanistalegendasta, joka koskettaa meitä itä-helsinkiläisiä. Jengi on jauhanu tästä etukäteen ja ihan käsi sydämellä sanotaan et tää on tehny vain ja ainoastaan rakkaudella. ”

tummatoukokuu

Jaa artikkeli: