Särren debyyttialbumi kaupoissa

Särren odotettu debyyttialbumi on nyt kaupoissa. CD:nä ja kasettina äänitettä löytyy hyvin varustetuista levykaupoista ja vinyyli tulee toukokuussa.

http://lnk.to/sarreeiriita
http://bit.ly/eiriitaspotify

Kantavana teemana läpi albumin on rehellisyys itselle ja rehellisyys muille. Särre keskittyykin menestyksen myötä yhä oman kaistan kulkemiseen: bailubiisejä ja rehellistä meininkiä. Omaa kaistaa kuljetaan omien periaatteiden pohjalta eikä menestys saa tulla muiden matkimisella tai valitsemalla omaa suuntansa trendien mukaan. Särreä on tanssittavien sinkkujen perusteella kehuttu siitä, että biisit ovat meneviä, mutta aihepiirit eivät pyöri materialistisissa arvoissa ja räpille välillä tyypillisissä pintaliitojutuissa.

”Oon tehnyt musiikkia yli 10 vuotta. Pitkän matkaa Loost Koos -yhtyeen kanssa, mutta vasta tämä on mun ensimmäinen soololevy. Hesan naiset on ylittäny platinarajan, muutkin sinkut ovat soineet hyvin radioissa ja koen ihan rehellisesti tän olevan mun uran parasta aikaa. Tai tietyllä tavalla yhtyeen jälkeen tää on mun toinen tuleminen.” Särre sanoo ja jatkaa: ”Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin niin levyn teemana on itsetunnon kasvaminen sekä omiin voimiin ja mahdollisuuksiin uskominen. Suomiräppi on kasvanut nyt niin, että kentällä on tilaa uudenlaisille soundeille, jotka voi nousta vaikka kuinka korkealle, listojen kärkeen mäkin tähtään”, Särre sanoo.

Aiheina levyllä on myös päivätöistä pois hyppääminen ja artistiuralle täyspäiväisesti siirtyminen. Siksi myös Särren perhe, vaimo ja kaksi lasta kulkee rehellisesti mukana aiheissa.

”Haluan puhua rehellisesti, lyriikat ja räpit on mulle tärkeitä, oon aina ollut räppäri. Toisaalta ollaan haluttu kääntää isompi vaihde silmään ja tehdä uudenlaista musaa Suomen klubeille kaikkien tanssittavaksi. Meillä on paljon keikkaa kaikkialla Suomessa ja on ilo nähdä, miten uudenlainen saundi on otettu isosti mukaan tanssipaikkojen rotaatioon. ”

Musiikillisesti albumi tuo uusia vaikutteita suomiräppiin New Orleans hiphopista. Ei riitä on ensimmäinen Ruudolfin kokonaan säveltämä levy ja samalla levy on Ruudolfin pyörittämän Lihamyrsky -levy-yhtiön ensimmäinen kokopitkä albumi. Albumin vinyyliversio tulee saataville keväällä ja sen julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Levyn julkaisujuhlia vietetään Tavastialla perjantaina 15. huhtikuuta. Ilta on samalla Lihamyrskyn 1-vuotisjuhlat ja lavalla nähdään Särren lisäksi mm. Musta Barbaari, Prinssi Jusuf, Seksikäs-Suklaa sekä Ruudolf.

CD/LP/MC esim. Katin Tavara & Levykauppa Äx
1. Kerro mulle
2. Et o valmis
3. Minkälainen äijä
4. Tajusin mun nimen Feat. Ruudolf
5. Mamman kaa
6. Jonnet ei tiiä Feat. Kalle Kinos
7. Haluutsä
8. Niinku sinne huudetaan
9. Hesan naiset Feat. Karri Koira
10. Leikkaa sukkaa
11. Ei riitä

Cover_WePreview

—————
Julkkarien FB http://www.facebook.com/events/1506062619699619/
Ennakkoliput http://www.tiketti.fi/Lihamyrsky-Tavastia-klubi-Helsinki-lippuja/37076

FB www.facebook.com/sarreofficial
IG instagram.com/mcsarre
Videot http://bit.ly/lihamyrsky-youtube
Spotify http://bit.ly/sarrespotify
Särren keikat myy www.raminvalitys.fi

Jaa artikkeli: