SÄRREN HESAN NAISET SINGLELLE KULTALEVY JA MUSIIKKIVIDEO

Särren kesäkuussa julkaistu Hesan Naiset ft. Karri Koira -biisi on kasvanut hitin mittoihin ja saavuttanut kultalevyrajan! Spotifyssa kappale on ollut julkaisusta saakka TOP10 -kuunnelluimman biisin joukossa ja radioista mm. YleX ja The Voice pitävät kappaletta edelleen soittolistoillaan.

Kappaleen menestys on ollut poikkeuksellista sillä etenkin rap-genressä musiikkivideo on käytännössä pakollinen isojen singlejulkaisujen kylkiäinen ja Hesan naiset saikin oman musiikkivideonsa vasta tänään kun Cocoa filmsin tuottama video julkaistiin. Vahvasti naisia moottoriurheilun parissa esiinnostava video on katsottavissa osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=674eMAIghl0

Iltalehden ensiesitys ja haastattelu kultalevystä: http://www.iltalehti.fi/viihde/2015073020109609_vi.shtml

Video Youtubessa ▶ http://youtu.be/674eMAIghl0
Spotify ▶ http://bit.ly/hesannaiset
Apple Music ▶ http://itun.es/fi/7Qxrx

Särre ja Karri Koira iloisina kultalevy kädessään

Särre ja Karri Koira iloisina kultalevy kädessään

Hesan naiset on Loost koos -yhtyeestä tutun Särren soolouran toinen julkaisu. Elokuussa 2014 julkaistu Leikkaa sukkaa -biisi päätyi mm. YleX:llä soittolistalle ja video on saavuttanut jo lähes puolimiljoonaa katselua Youtubessa. Kappaleella mukana oleva Karri Koira nousi ”Mammat riivaa” biisin myötä suureen suosioon ja syksyllä 2012 julkaistu Karri Koiran debyyttialbumi K.O.I.R.A. on myynyt kultaa. Keikkailun ohella Karri Koira työstää parhaillaan seuraavaa soololevyään.

Singlen julkaisseelle Lihamyrsky -levy-yhtiölle kultalevy on ensimmäinen laatuaan. Ruudolfin keväällä 2015 perustama osakeyhtiö on julkaissut Särren lisäksi Prinssi Jusufin ja Mustan Barbaarin tuoreimmat singlejulkaisut ja Särren tuleva levy tulee olemaan yhtiön ensimmäinen albumijulkaisu. Ruudolfin pitkäaikainen yhteistyökumppani Monsp Records on Lihamyrskyssä mukana vähimmistöosakkaana.

www.facebook.com/sarreofficial
instagram.com/mcsarre
facebook.com/karrionkoira
Keikat www.raminvalitys.fi

Jaa artikkeli: