SÄRREN HESAN NAISET FT. KARRI KOIRA -SINGLE 12. KESÄKUUTA

Särren Hesan Naiset ft. Karri Koira -single julkaistaan 12. kesäkuuta. Loost Koos -yhtyeestä tuttu Särre julkaisi ekan soolosinkkunsa elokuussa 2014 ja biisi päätyi YleX:lle isoon rotaatioon ja videolla jo reilusti yli 400 000 katselua Youtubessa. Hesan naiset on toinen singlelohkaisu loppuvuodesta 2015 julkaistavalta Särren sooloalbumilta.
Kappaleella mukana oleva Karri Koira nousi ”Mammat riivaa” biisin myötä suureen suosioon ja syksyllä 2012 julkaistu Karri Koiran debyyttialbumi K.O.I.R.A. on myynyt kultaa. Karri Koiran hittejä ovat mm. platinarajat ylittäneet ”Lähe mun kaa” ja ”Kaikki tai ei mitään”. Keikkailun ohella Karri Koira työstää parhaillaan seuraavaa soololevyään.

www.facebook.com/sarreofficial
instagram.com/mcsarre
facebook.com/karrionkoira
instagram.com/karrionkoira
karrikoira.com
Keikat www.raminvalitys.fi

Jaa artikkeli: